advocaat

Advocaat letselschade heel handig

1 Vandaag ga ik het hebben over Advocaat letselschade. Veel mensen weten niet waar ze naartoe moeten na een ongeluk of dergelijke als ze schade hebben opgelopen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn net als bij mij het geval was. Ik was onderweg naar mijn vakantie bestemming in Frankrijk. De auto was verder leeg alleen ik zat er in. Net iets voor de grens klapte er een andere auto frontaal achterop. Gelukkig verkeerde niemand in kritieke toestand alleen had ik heel erg last van mijn nek. Na het ongeluk ben ik meteen naar de dokter gegaan om te kijken wat er aan de hand was. Er bleek een whiplash te zijn in mijn nek. Dit is best ernstig aangezien dit blijvende schade op zou kunnen leveren. Toen ik dit hoorde besloot ik dus meteen mijn advocaat te bellen en hij zei dat ik het moest aankijken.

Hoe liep het verder1

Ondertussen begon ik weer met werk en begon ik mijn eigen leven weer op de been te pakken. Alleen had ik zo nu en dan wel aardig last van mijn nek. Op gegeven moment werd het zo erg dat ik niet meer volledig kon werken. Ik besloot dus nogmaals mijn Advocaat letselschade te bellen. Hij zou voor mijn een kort geding beginnen tegen de verzekeraar.

Gewonnen 

De advocaat belde me een week later op dat we gewonnen hadden en dat ik 1 dag per week doorbetaald krijg als schade vergoeding. Dit was erg mooi om te horen!