Administratie

Boekhouder in Amstelveen gevonden

Voor mijn bedrijf ben ik opzoek gegaan naar een boekhouder in Amstelveen. Daarom ging ik opzoek op het internet en typte ik boekhouder Amstelveen in. Hierdoor kwam ik op de website terecht van Bennett’s Finance & Advice. Zo las ik dat dit bedrijf al aardig wat jaren ervaring hebben en dat zij aantrekkelijke prijzen hebben. Dit was precies wat ik zocht voor mijn bedrijf en besloot om een afspraak te maken met deze onderneming. Op de dag van mijn afspraak met dit bedrijf, hielp een medewerker mij. Deze medewerker vroeg aan mij welke diensten ik wilde gebruiken voor mijn bedrijf. Zo wilde ik graag dat dit bedrijf mijn salarisadministratie en van het opstellen en controleren van de jaarrekening. De prijzen die zij hanteren voor deze werkzaamheden valt inderdaad erg mee en ik besloot meteen om dit bedrijf in te huren voor de diensten die ik wilde gebruiken. Hierdoor stuurde ik deze onderneming mijn administratie naar hen toe.

Boekhouder Amstelveen

Zeer tevreden over mijn jaarrekening

Nu ik een jaar gebruik maakt van de boekhouder uit Amstelveen, kan ik jullie vertellen dat ik meer ben dan tevreden. Bennett’s Finance & Advice houdt mij steeds op de hoogte van de werkzaamheden die zij voor mijn bedrijf doet. Ook de tarieven die veranderd geven zij mij ruim van te voren aan. De prijs is echt nog steeds laag en zeker ieder cent waard. Mijn jaarrekening ziet er ook heel goed uit en daarom raad ik ieder ander aan om deze onderneming te nemen voor jou boekhouding.

Boekhouder Amstelveen