borduren bodywarmers
Bedrijfskleding

Borduren van bodywarmers is hier prachtig

borduren bodywarmers Mijn leidinggevende vroeg mij om op zoek te gaan naar een bedrijf dat ons kon gaan helpen met borduren van bodywarmers voor onze medewerkers. Momenteel is ons logo erop gedrukt namelijk, maar deze begon al erg snel te vervagen. Dit komt waarschijnlijk door het vele wassen, want dat is wel nodig bij bedrijfskleding die iedere dag wordt gedragen. Het is anders gewoon niet heel schoon en hygiene staat heel erg hoog bij ons in het vaandel. Over onze vorige leverancier waren wij dus niet te spreken en daarom ging ik op onderzoek uit om een nieuwe te vinden.

Dit is echt een aanrader

borduren bodywarmers

Tijdens de zoektocht naar iemand die ons kon helpen met het borduren van bodywarmers zijn wij uitgekomen bij van Dongen met de Kroon. Hier had ik al vaker over gehoord, maar nog nooit over nagedacht om met hen in zee te gaan. Via internet ben ik gaan zoeken naar recensies en geen enkele daarvan was negatief. Dit gaf mij heel erg veel vertrouwen in hun diensten. Toen ik het budget precies wist heb ik contact met hem opgenomen. In dit gesprek heb ik nog een aantal vragen kunnen stellen en daarna heb ik een grote bestelling geplaatst. Deze kwam al ongelofelijk snel binnen, waar ik erg verbaasd en natuurlijk blij over was. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar een goede onderneming die jou kan helpen met het personaliseren van bedrijfskleding, dan moet jij zeker even een kijkje nemen op hun website. Hier staat heel veel informatie over alles wat hier mogelijk is.