carole beelen logo
Cursussen

Cursus acquisitievaardigheden heeft mij goed gedaan

Voor mij en mijn marketing personeel heb ik een Acquisitievaardigheden cursus geboekt en daar hebben we vee van geleerd. Acquisitievaardigheden zijn erg belangrijk wanneer je een klant binnen wil halen en daarom denk ik dat het goed is dat ik hier een cursus voor heb geboekt. Ik heb alleen nog maar positieve reacties gehad en dat is natuurlijk altijd erg leuk.

carole beelen 2

Goede reacties

Ik ben erg blij met alle goede reacties die ik gehad heb. Ik was dan ook erg blij toen ik erachter kwam dat het daadwerkelijk gewerkt heeft. De cursus bestond uit een stukje theorie en praktijk en al mijn medewerkers hebben het erg naar hun zin gehad op de cursus. Ik ben zeker van mening dat je van een cursus erg veel kan leren en daarom blijf ik dit ook organiseren. Ik probeer alles uit mijn personeel te halen wat erin zit en ik denk dan ook dat ik meer kan met mijn personeel dan dat ze nu allemaal doen. Ik heb zin in de volgende cursus en de positieve resultaten die daar weer uit gaan komen. Ik ben helemaal fan van cursussen. Het is niet alleen goed voor het bedrijf maar je personeel blijft zich ontwikkelen. Dat vind ik erg belangrijk en daarom blijf ik dit soort cursussen doen. De CV’s van de medewerkers blijven zo ook doorgroeien, en de kennis en vaardigheden die ze opdoen tijdens de cursussen kunnen ze zo dus goed in praktijk brengen. Ik ben er helemaal blij mee en vind het een echte aanrader!

carole beelen