telefonie

De iPhone reparatie heb ik laten uitvoeren door een bedrijf in Hoorn

Omdat de behuizing van mijn iPhone wil laten vervangen omdat deze te beschadigd is, ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf in Hoorn waar ik dit kon laten doen. Natuurlijk maak ik ook gebruik van een beschermhoesje, maar zodra ik aan het werk ben dan ligt mijn iPhone gewoon op mijn bureau, en omdat deze echt onder de krassen zit en barsten, ben ik zo bang dat hierdoor mijn hele telefoon stuk kan gaan omdat het maar een dun toestel is waar ik eigenlijk nog een lange tijd mee wil doen.

Het leek wel een nieuwe iPhone

Gelukkig vond ik al snel deze site waar je om veel verschillende redenen terecht kunt voor je iPhone reparatie Hoorn. Wat een geluk, ik ben er diezelfde week nog langs gegaan en heb zelfs een erg mooie kleur uit kunnen zoeken voor mijn iPhone. Nu is deze weer beschermd en ook lijkt het wel of ik een nieuwe heb meegekregen. Een zeer tevreden klant ben ik van dit bedrijf en deze mag dan ook absoluut niet ontbreken op mijn site. Voor het geval je iPhone stuk gaat, om welke reden dan ook. Kijk dan eens of de mensen van Smartphone Repair je mobiel nog kan repareren voordat je een nieuwe gaat kopen.