multicopy
Zakelijk

Deze multicopy in Utrecht moet jij kennen!

multicopy

Ben jij net als ik toevallig ook op zoek naar multicopy in Utrecht, dan moet jij zeker even verder lezen. Ik heb namelijk de perfecte onderneming gevonden om dit voor jou op te pakken. Het is namelijk zo dat wij regelmatig visitekaartjes uitdelen aan klanten en deze wilden wij laten vernieuwen. Nu hebben wij zelf niemand in dienst die deze zou kunnen ontwerpen, dus dit wilden wij ook uitbesteden. Gelukkig hebben wij hele goede contacten en kreeg ik de tip om eens bij EPC Graphic Solutions te kijken. Zij werden ons door verschillende mensen aangeraden en dat gaf ons veel vertrouwen in hun diensten. Na een kort overleg heb ik dan ook direct contact met hen opgenomen om te informeren naar alle mogelijkheden. Zelf had ik niet echt een idee waar ik moest beginnen in dit proces, dus daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken.

Nog mooier dan in mijn dromen

multicopy

Dit bedrijf is een ongelofelijk aanrader, want het resultaat van de multicopy in Utrecht is nog mooier geworden dan ik had durven dromen. Ik denk dat wij de komende tijd heel veel klanten gaan trekken hiermee, want elk kaartje ziet er ongelofelijk mooi uit. De kwaliteit is echt geweldig en dat zorgt ervoor dat ze er nog luxer uitzien. Uiteindelijk hebben wij een stuk minder betaald dan wij begroot hadden, dus het geld wat wij over houden, kunnen wij mooi aan iets anders uitgeven. Mocht jij ook op zoek zijn hiernaar, neem dan zeker een kijkje op hun website om te zien wat zij jou te bieden hebben.