juridisch adviesbureau
advocaat

Dit juridisch adviesbureau heeft mij geholpen

Het juridisch adviesbureau, Fifthadvocatuur.nl heeft mij enorm geholpen toen ik erachter kwam dat mijn auteursrecht was geschonden. Het was erg vervelend om dit te ontdekken en je wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk terug draaien. Toch heb ik besloten om voordat ik stappen ben gaan ondernemen, om contact op de nemen met dit kantoor. Hier werd ik direct netjes te woord gestaan en al snel kon ik langskomen voor een intake. Met al mijn vragen en bewijzen werd er direct een plan van aanpak gemaakt. Tevens werd ik gewezen op mijn rechten en ook werd ik gerustgesteld dat dit allemaal ging goed komen. Echter was het nog wel even de vraag of de tegenpartij niet in tegenstrijd zou gaan. Daarom heb ik samen met de jurist een brief opgesteld welke is verstuurd aan de tegenpartij.

juridisch adviesbureau

Gelukkig is alles goed gekomen

Dit juridisch adviesbureau gaat zeer vakkundig en duidelijk te werk. Hierdoor voelde ik mij erg sterk en wist ik dat ik hier goed aan had gedaan. De tegenpartij heeft gereageerd en heeft uiteindelijk een boete moeten betalen. Het was nog even spannend omdat wij telkens lang moesten wachten op antwoord maar alles is gelukkig goed gekomen. Mijn bedrijfs- afbeeldingen zijn nu niet meer te vinden bij de concurrent en daar ben ik erg blij mee. 

Wat uw bedrijfsconflict ook is? Wanneer je een vraag hebt of een procedure wil starten? Dan bent u hier aan het juiste adres.

juridisch adviesbureau