ehbo
Zakelijk

Een handige tool is de bhv app

Wij hebben een tijdje geleden een bhv app ontdekt en daar vertel ik jullie nu graag meer over! Het is altijd handig om ergens een app voor te hebben. Ik moet zeggen dat mijn telefoon vol met apps staat en mijn vrienden ook regelmatig grappen dat ik overal een applicatie voor heb. Als zij iets nodig hebben, vragen wij het mij. De bhv app is daarom ook erg geschikt. Die vertelt je namelijk wat je moet of kunt doen in verschillende nood situaties. Behalve dat je de hulpdiensten moet inschakelen natuurlijk. Je kunt in de tussentijd misschien wel iemand zijn leven redden. Of je redt het pand van volledig afbranden! Als jij nooit een bedrijfshulpverlening cursus hebt gevolgd, kan ik mij voorstellen dat jij niet weet wat jij moet doen. Ik kan het me ook voorstellen dat je dit niet weet als jij al jaren geleden een diploma behaald hebt en het in de tussentijd niet meer hebt gebruikt. Dan kun je met deze applicatie toch ervoor zorgen dat jouw geheugen opgefrist wordt en jij accuraat kunt handelen. Voor ons werkt het ook!

 

ehbo

Ook trainingen en cursussen

Wij zijn door de bhv app terecht gekomen bij een bedrijf dat ook trainingen en cursussen geeft wat betreft veiligheid. Hier hebben wij toen met een aantal collega’s onze bedrijfshulpverlening diploma’s gehaald. In onze handen ben je dus sowieso veilig! Wil jij hierover meer weten? Dan raad ik je aan eens te kijken op de website van G4s Veiligheidstrainingen.

ehbo