Financial Lease
Auto

Financial Lease is de beste

 Financial LeaseFinancial Lease is er voor iedereen die graag een mooie bolide wil rijden, maar hier zelf niet teveel voor wil regelen. Zelf maakte ik toen ik voor een baas werkte altijd gebruik van het openbaar vervoer. De verbinding naar mijn kantoor was redelijk goed, dus daar heb ik nooit problemen mee gehad. Deze begonnen pas toen ik voor mijzelf begon en ik ook bij klanten op bezoek moest gaan. Sommigen waren ongelofelijk lastig te bereiken en dan moest ik vaak nog lange stukken lopen. Ook hadden mijn treinen vaak vertraging, waardoor ik de aansluiting met de bus miste. Daar was ik op een gegeven moment ongelofelijk klaar mee en toen ben ik gaan zoeken naar andere oplossingen.

Mijn tip aan jou

 

Financial Lease

Tijdens deze zoektocht kwam ik al snel uit bij Financial Lease. Overal las ik alleen maar positieve verhalen en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Op hun website kon ik gemakkelijk bekijken wat ik per maand kwijt zou zijn voor welke bolide. Hierdoor kreeg ik een goed overzicht van wat ik allemaal zou kunnen betalen. Dit waren vaak grotere auto’s dan ik had verwacht, dus dat was een leuke verrassing. Wel had ik nog een aantal vragen, dus daarvoor heb ik contact opgenomen. Tijdens dit gesprek werd ik door de medewerkster ongelofelijk vriendelijk geholpen, dus dat geeft wel aan hoe goed hun service is. Uiteindelijk heb ik een korte tijd later het contract getekend en kon ik meteen de weg op. Ik zou dit bedrijf aan iedereen willen aanraden!