Financial lease
leasen

Financial lease voor zzp’ers

Ik had nooit gedacht dat ik goedkoop een auto kon leasen als zzp’er. Ik ben blij dat ik toch deze stap gezet heb om in zee te gaan met dit bedrijf want zij bieden een voordelig autoleasingscontract aan waarin ik zelf nog alle vrijheid en keuzes behoud. Mijn beste idee ooit om een offerte bij Financial Lease te vragen en zo de stap te overwinnen om een wagen te leasen. Met deze auto krijg ik de kans om mijn onderneming ten volle uit te baten en te laten groeien.

Financial lease

De vrijheid om zelf een auto te kiezen en te leasen aan een goedkoop tarief

Ik ben als het ware onmiddellijk eigenaar van mijn wagen met de verantwoordelijkheden die erbij horen

Financial lease

Ik had snel beslist welke wagen ik zou leasen. Nooit had ik gedacht dat ik zelf nog zoveel kon kiezen bij het leasen van een wagen. Een belangrijk voordeel was de offerte met het exacte bedrag dat ik kon leasen en maandelijks kon afbetalen. Ik wist onmiddellijk wat tot de mogelijkheden behoorde om de wagen van mijn dromen te leasen. De voorwaarden zijn helder en transparant zodat ik direct wist aan wat ik mij kon verwachten bij het leasen van een wagen.