Opleiding

Financieel administratief medewerker

Omdat ik als financieel administratief medewerker aan de slag kan gaan bij het bedrijf waar ik werk. Ben ik met name zo tevreden dat ik hiervoor omdat ik mijn opleiding heb weten te behalen bij: fabiusopleidingen.nl. Omdat ik eigenlijk alleen de basiskennis had, wilde ik graag de mogelijkheid aanpakken om door te kunnen groeien binnen het bedrijf waar ik werkzaam voor ben. Daarom heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen. Omdat ik maar 24 uur werk bij mijn huidige werkgever kon ik dit makkelijk er naast doen.

Financieel administratief medewerker

Met een zelfverzekerd gevoel ga ik aan de slag met mijn nieuwe functie

Over een half jaar komt er een functie vrij als financieel administratief medewerker. Natuurlijk heb ik hier op gesolliciteerd en ook heb ik het contract al getekend. Het is zo leuk om hier naar uit te kijken. Ik werk er immers hard voor en dat wordt dan ook echt beloond. 

De lessen zijn erg goed te volgen. Het is gewoon een erg fijne opleiding om te doen. Wanneer je op de website kijkt, zie je een tal van opleidingen die hier worden aangeboden. Daarom wilde ik deze aanrader achter laten op dit blog. Er zijn zoveel mensen die wel willen doorleren maar zichzelf de tijd niet gunnen. Wat is nu één ochtend nu voor moeite? Precies, dus als je echt wilt dan haal je je gewenste diploma. Ik kan nu zelfverzekerd aan de slag gaan met mijn nieuwe functie waar ik ongelofelijk naar uit kijk.

Financieel administratief medewerker