logo_website_zs2
Zakelijk

Fiscale vertegenwoordiging gevonden!

header_fv_btwAl een tijdje ben ik op zoek naar goede fiscale vertegenwoordiging. De fiscale vertegenwoordiging waar ik het over heb gaat met name over buitenlandse import goederen. In de meeste gevallen bestel ik deze goederen voor klanten, omdat dit bij het project hoort of bij de opdracht past. Het is wel eens voorgekomen dat ik mijzelf zo heb geconcentreerd op het verloop van de import dat een project is uitgelopen. Dit is iets wat ik in de toekomst wil voorkomen en daarom ging ik op zoek.

Vatrepinfo

icon_logo_smallVia het internet ben ik bij het bedrijf Vatrepinfo terechtgekomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in fiscale vraagstukken die over import gaat. Voor mij is dit natuurlijk ideaal, omdat het bedrijf er heel erg veel ervaring en verstand bezit.

Het leek mij wel een goed idee om een afspraak te maken om te kijken of deze dienst aansluit op mijn wensen en uiteindelijk op die van mijn klanten. Het financiële plaatje van zo’n dienst is ook heel erg belangrijk voor mij.

Na een telefonisch gesprek had ik een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak heb ik een aantal voorbeeldgegevens meegnomen van toekomstige project om te kijken of de dienst “fiscale vertegenwoordiging” direct inzetbaar was.

Tijdens het gesprek heb ik besloten om in zee te gaan met dit bedrijf en zijn diensten. De gegevens voor de eerste opdracht heb ik overgedragen, zodat zij daar mee aan de slag konden. Op deze manier kon ik mij concentreren op mijn werk en waar ik goed in was.

Uiteindelijk is alles goed gegaan en de import was geslaagd!