ik ben stil
Produkt,  Tips,  Zakelijk,  Zakelijke tips

Ga voor een systeem op maat

Werk je als professional en wil je ook een systeem voor een professional, met een workstation kopen doe je een goede investering. Of je nu werkt als fotograaf, architect of een ander beroep waar zware software voor nodig is. Bij ikbenstil.nl ben je aan het goede adres voor een op maat gemaakt systeem, waarbij wordt gekeken welke software je gebruikt. Aan de hand daarvan wordt een krachtige computer samengesteld, waarbij je fluitend je werkzaamheden kunt doen.

stille pc

Het systeem doet zijn naam eer aan

Het systeem heet niet voor niet workstation, welke werkzaamheden je er ook mee moet verrichten een workstation kopen doe je omdat je altijd alles wilt kunnen doen. Van het aansturen tot complete netwerken, tot het bewerken van video’s of het maken van zeer uitgebreide tekeningen. Voor ieder budget is er een systeem wat wel op maat gemaakt kan worden, voor grote bedrijven als een ZZP’er. Ook wanneer je niet zeker weet wat je nodig hebt, kan ikbenstil.nl je bijstaan om de perfecte computer samen te stellen.

Geschikt voor iedere ruimte

Wil je gebruik maken van een op maat gemaakt systeem, zit je niet te wachten op een computer die veel herrie maakt. Met een workstation kopen koop je een fluisterstil systeem, daardoor zijn de systemen ook geschikt om te gebruiken in een ruimte waar men geconcentreerd te werk moet gaan. De computer worden gekoeld met ventilatoren, toch sta je versteld het minimale geluidsniveau wat het systeem heeft. Heb je speciale wensen betreft een workstation, neem contact op met de website van ikbenstil.nl.