Relatiegeschenken

Geweldig relatiegeschenk, een Samsung lcd

Als baas van een kleine, beginnende onderneming ben ik altijd op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor mijn toekomstige klanten. Zo was er laatst een beurs waar ook ik van de partij was. Hier kon ik mijn producten aan de man brengen, en voor de mensen die verder met mij in zee wilden gaan had ik een leuk relatiegeschenk met logo laten maken. Dit relatiegeschenk was een Samsung lcd, een van de nieuwste snufjes op de markt die volgens mij wel in de smaak vielen. Deze telefoon heeft een lcd scherm waardoor er altijd een zeer scherp beeld is. Ik moet zeggen dat ik die dag heel veel nieuwe klanten heb binnen gehaald, zoveel relatiegeschenken had ik niet bij me maar heb deze snel nabesteld. Iedereen was razend enthousiast over de Samsung lcd, daardoor heb ik dit geschenk opgenomen in mijn bestand, zodra iemand een grote bestelling bij mij doet deze ook een telefoon als extra meegeleverd krijg. Ik moet zeggen sindsdien ik op deze beurs heb gestaan de zaken geweldig vooruit zijn gegaan. Mijn klantenkring is niet verdubbeld maar drievoudig geworden, en nog steeds stromen de aanvragen van nieuwe klanten binnen.  samsung-logo-png2-1200x400

Goede zaken

Weet niet of het door mijn goede keuze van het relatiegeschenk ligt, of gewoon door de goede producten die ik op de markt breng, maar ik doe tegenwoordig hele goede zaken. eerdaags sta ik wederom op een beurs om mijn producten aan te schaffen, ook  nu heb ik weer een bestelling de deur uit gedaan voor relatiegeschenken met logo te laten bezorgen.  download-8-300x300