LOGO
Zakelijke tips

Goede iPhone reparatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede iPhone reparaties Rotterdam? Dan bent u bij The Repair House aan het juiste adres. The Repair House heeft vele filialen in Nederland. Ze hebben er 1 in Eindhoven. Ook hebben ze er 1 in Rotterdam en in Hengelo. De mensen van The Repair House hebben veel ervaring in het maken van telefoons en tablets. Deze reparaties worden uitgevoerd met de beste materialen en onderdelen. Voor elk probleem hebben ze een oplossing. Deze reparaties gebeuren snel en zorgvuldig. Dit zorgt voor een snelle reparatie met een goede uitkomst. Ze geloven zelfs zoveel in hun reparaties, dat ze een garantie van 12 maanden hanteren. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van The Repair House.

reparatie-schade

Zeer tevreden over de reparatie van The Repair House

Ik ben erg tevreden over de reparatie die The Repair House heeft uitgevoerd op mijn apparaat. Ik had mijn iPhone laten vallen van de trap in mijn huis. Mijn hele scherm was kapot en ik was hier heel erg treurig over, want het is niet goedkoop om een apple scherm te laten maken. Ik ging zoeken naar een goed bedrijf die reparaties verzorgt en The Repair House kwam voor mij het beste uit de vergelijking. De prijs van de reparatie viel mee en het is heel mooi gedaan. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van The Repair House om te kijken of ze ook uw device maken en hoeveel dit gaat kosten.