Uncategorized

Goedkope inktcartridges vind je hier

Wie inkt nodig heeft voor zijn of haar printer, kan op deze website terecht voor verschillende inktcartridges. Je vindt de inktcartridges hier bijvoorbeeld voor Canon of HP printers, maar ook voor Epson en Brother. De inktcartridges op deze website zijn goedkoper dan de cartridges van de merken zelf, maar passen wel precies. Dit komt omdat de originele inktcartridges gebruikt worden als ze op zijn. Deze originele, lege inktcartridges worden dan gevuld met goedkopere inkt van het huismerk. De goedkopere inkt is desondanks alsnog van goede kwaliteit.

Voor verschillende merken en types printer

Die inktcartridges worden refillers genoemd, omdat de al eerder gebruikte cartridges gevuld worden met nieuwe inkt. Deze inkt is goedkoper maar nog steeds van goede kwaliteit. Het is simpelweg huismerk printerinkt en daar betaal je doorgaans minder voor dan voor de inktcartridges met inkt van een Canon of Epson. Je kunt op de website de juiste inktcartridges voor jouw type printer vinden via de selector. Je vult hier het merk van je printer in en het type. Hierna zie je enkel passende inktcartridges die op jouw printer passen.

Zelfs als jouw printer type nog niet te vinden is

Vaak is het zo dat er meerdere types van hetzelfde merk printer één bepaalde soort inktcartridge nodig hebben. Zelfs als je jouw printer type niet kunt vinden, kun je contact opnemen. Wellicht kun je dan alsnog aan passende inktcartridges komen voor een scherpere prijs door de huismerk inkt waarmee ze gevuld worden. Je kunt de inktcartridges los kopen of in een multipack.