werkruimte huren in Woerden
Kantoor

Ik wil een werkruimte huren in Woerden

Wil je ook net als ik een werkruimte huren in Woerden? Dan zou ik zeker eens kijken bij Hofclub. Dit is een plek waar je met meerdere mensen van verschillende ondernemingen samen zit in een gebouw. Er zijn verschillende verdiepingen en ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Het beste is dat je 24 uur per dag gebruik kunt maken van alle faciliteiten die ze te bieden hebben.

Ik spreek uit ervaringwerkruimte huren in Woerden

De reden dat ik een werkruimte ging huren in Woerden is omdat ik merkte dat ik mijzelf niet goed kon concentreren thuis. Mijn eenmanszaak heb ik altijd gerund vanuit huis, maar op een gegeven moment was dit dus niet meer handig. Toen ben ik gaan kijken naar andere mogelijkheden. Het was vooral belangrijk dat ik gasten kon ontvangen, omdat dit thuis niet goed kon en ik hiervoor dus altijd naar een cafe of restaurant ging. Hier kan dat echt perfect, want er is de hele dag door een gastvrouw aanwezig die iedereen ontvangt met een lekker drankje. Een ander groot pluspunt vind ik dat de koffie daar erg goed is. Je komt wel eens op plekken waar je dan een kopje koffie krijgt wat meer naar slootwater smaakt, dat wilde ik mijn zakenrelaties niet voorschotelen. Er hangt een hele prettige sfeer op de werkvloer, daardoor voelt iedereen zich thuis en kan goed zijn of haar werk doen.

Meer informatie?werkruimte huren in Woerden

Mocht je meer willen weten over de Hofclub, dan zou ik je willen aanraden om eens op de website te kijken. Daar staan ook alle prijzen en faciliteiten verder toegelicht.