advocaat

Erg in trek juridische vacatures

2Mijn zusje heeft een lange studie achter de rug op het gebied van rechte, ze is opzoek naar een leuk bedrijf waar ze zou kunnen werken. Zodoende is hij een kijkje gaan nemen op het internet, met de intentie snel een werkgever te vinden.Helaas zijn er door de crisis gewoon een stuk minder banen en kan het lastig zijn om een juridische vacatures te vinden bijvoorbeeld. Na een aantal reacties en sollicitatiebrieven te hebben geplaatst is ze verder gaan kijken op het internet. Ze kon gewoon niks vinden tot ze op de website van advocaten juristen terecht kwam.

Een goede website1

Dit is een website waar heel erg veel juridische vacatures op stonden. Dit is precies waar mijn zusje naar opzoek was. Uiteindelijk is zij dan ook een account aan gaan maken met een net profiel en dergelijke. Na het aanmaken van dit profiel is zij gaan reageren op vele vacatures!

Al snel veel reacties
Door dat werkgevers kunnen reageren op de mensen die zich hier op aanmelden had ze binnen enkele dagen al wat reacties binnen. Aan de hand van deze reacties werd ze uitgenodigd voor een aantal sollicitatiegesprekken. Achteraf gezien heeft de website advocatenjuristen.nl voor een snel resultaat gezorgd. Wat mij betreft is dit een hele handige website en zouden meer mensen hier gebruik van moeten maken! Ken jij iemand die nog wat zoekt in de advocaten branche?