offerte website
Websites

Mijn eerste offerte voor website aanvragen

offerte website offerte websiteEen offerte voor website aanvragen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Ik heb dit zelf namelijk heel erg gemakkelijk via internet gedaan bij Vrijdag Online. Dit bedrijf kende ik al via een vriendin van mij, maar toen had ik nooit gedacht dat ik hen ooit nodig ging hebben. Nu ik over een tijdje mijn eigen onderneming ga starten, wil ik daar natuurlijk ook wel graag iets moois voor voor op het internet. Zelf heb ik veel te weinig verstand van dit soort design dingen om dat in mijn eentje te gaan doen, dus hiervoor heb ik wel echt ondersteuning nodig.

Een hele goede service

Het fijne aan deze offerte voor mijn nieuwe website is dat ik precies weet waar ik aan toe ben. De prijs staat nu vast en daar zitten alle mogelijke extra aanpassingen bij inbegrepen. Het is dus niet dat ik achteraf ineens een stuk meer moet afrekenen. Deze zekerheid heb ik nu ook wel nodig, want ik moet echt op de kleintjes letten. Toen ik bij hen op kantoor kwam om het een en ander te bespreken, werd ik ongelofelijk vriendelijk ontvangen. Ook had ik echt het idee dat zij goed luisterden naar mijn wensen en eisen. Dit gaf mij heel erg veel vertrouwen in hun producten en diensten, dus dit was een goed begin van de samenwerking. Mocht jij hier nu ook naar op zoek zijn, dan kan ik hen echt aan jou aanraden. Voor meer informatie kun jij het beste even contact opnemen met hen.