horeca parasol kopen
Zakelijke tips

Mooie horeca parasol kopen

Wij zijn van plan om een mooie horeca parasol kopen.  Hiervoor hebben wij via de website van Xterior zeer mooie modellen voorbij zien komen. Omdat ik de eigenaar ben van een gezellig restaurant met een zeer mooi en groot terras eromheen, wil ik voor mijn gasten meer privacy hebben. Nu staan de tafels over het hele terras, maar als er mensen zijn die het vervelend vinden om er helemaal omheen te lopen en daar door maar dwars over het terras gaan lopen scheelt zeker één minuut. Wij zitten namelijk midden in de stad naast een hoge school. Regelmatig lopen de studenten dan tussen onze gasten over het terras heen om hun weg te vervolgen. Dit probleem moest nu maar eens uit de wereld geholpen worden. horeca parasol kopen

Wat een luxe

Nadat wij van plan waren om een horeca parasol te gaan kopen heb ik een afspraak gemaakt bij Xterior. Want het leuke aan dit bedrijf is dat zij niet alleen schermen verkopen, maar zij ontwerpen deze ook. Samen met een medewerker heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt en is deze daarna aan de slag gegaan.

Inmiddels heb ik een totaal afgesloten terras. Niemand kon meer over dit terras lopen zonder mijn gasten te storen. Na het gesprek bij dit bedrijf zag ik ook mooi terrasschermen voorbij komen, precies de modellen waarna ik op zoek was. Nu kunnen mijn gasten lekker op het terras, afgeschermd van de zon en de wind genieten van al het lekkere eten wat ons bedrijf op de menukaart heeft staan.  horeca parasol kopen