Zakelijke tips

Morgen ben je verkeersregelaar in Rotterdam

Had je ooit gedacht dat je zo snel al verkeersregelaar zou worden in je favoriete stad, Rotterdam? Je had ten eerste verwacht dat er al een heel lange opleiding aan vooraf zou gaan en ten tweede dat je niet zomaar aan de bak zou komen. Je hebt ook zo vaak misgegrepen wanneer het ging om leuke vacatures voor verkeersregelaar en je was ondertussen ook behoorlijk uitzendbureaumoe geworden.

Bij Team Intro werkt het anders

Je had verwacht dat Team Intro het zoveelste doorsnee uitzendbureau zou zijn dat je teleur zou stellen, maar ze hebben je aangenaam verrast. Het begon al bij binnenkomst: je werd hartelijk ontvangen en kreeg meesterlijk gezette koffie met iets lekkers erbij. Dat was weer eens wat anders dan dat slootwater dat je gewend bent. Vervolgens hoefde je niet lang te wachten totdat je kon laten zien wie je was. Aandachtig en geduldig werd er naar je geluisterd en je voelde je meteen thuis. Er werd niet uit de hoogte gedaan en je zag dat ze je begrepen en niet alleen deden alsóf…

Een opleiding in omleiding

Je gaf aan dat je verkeersregelaar in Rotterdam wilde worden, maar dat je noch ervaren noch daartoe opgeleid was. Geen probleem, werd er gezegd, je kan meteen starten met de opleiding en meelopen in de praktijk, waar je het ten slotte toch het beste leert.