Kantoor

Parasol voor in de horeca!

Welkom allemaal, vandaag ga ik het hebben over een parasol horeca. De reden hiervan? Pas geleden was ik zelf opzoek naar een parasol voor bij mij in de tuin. Ik wilde mijn tuin weer eens een beetje opknappen, en dat wilde ik met een parasol doen. Op het internet kwam ik verschillende aanbieders tegen, en uiteindelijk kwam ik uit op de website van xterior, hier vond ik een parasol voor de horeca. Dit vond ik er zo gaaf uitzien, dat ik er wel zo’n een in mijn tuin wilde hebben. Ik bestelde er meteen een, en gelukkig kwam hij al erg snel binnen. Ik heb hem inmiddels al in mijn tuin staan, en daar ben ik erg blij mee. Pas geleden kwam een goede vriend bij mij thuis, en vroeg hij waar ik de parasol gekocht had, ik vertelde hem dat ik dit bij xterior gedaan had, en dat leek hem wel wat.

Een top idee!

Mijn goede vriend heeft namelijk een eigen horeca onderneming. Hij zag dat mijn parasol eigenlijk op een terras hoort, en daarom zijn we samen op de website gaan kijken. Hij vond zulke parasols ook wel wat voor zijn terras, en daarom heeft hij ze meteen besteld. Ze staan er inmiddels al, en het ziet er echt super leuk uit. Hij is mij dankbaar voor de tip, en die heb ik hem natuurlijk maar al te graag gegeven.