rittenregistratie gps
Auto

Rittenregistratie gps: dit is de beste!

rittenregistratie gpsSinds een korte tijd maak ik gebruik van rittenregistratie gps. Dit is nodig doordat ik als zelfstandig ondernemer werk en daarvoor een auto heb aangeschaft. Hiervoor ging ik altijd met het openbaar vervoer, dus toen kon ik gewoon alle kaartjes bewaren. Nu moet ik elke reis die ik maak bijhouden met daarbij verschillende soorten informatie. Zo moet het duidelijk zijn wat het doel was en of het voor zakelijk of voor prive gebruik was. Wanneer ik meer dan 500 kilometer per jaar rijdt voor eigen doeleinden, dan moet ik bijtelling betalen. Nu is het zo dat wanneer ik hier geen goed overzicht van heb, mij een boete boven het hoofd hangt. Dat wil ik natuurlijk voorkomen en daarom ging ik op zoek naar een mogelijkheid tot het makkelijker vaststellen van de bedoeling van mijn tocht.

Dit is echt super makkelijk

rittenregistratie gps

Inmiddels maak ik alweer 2 maanden gebruik van deze rittenregistratie met behulp van gps. Dit is ongelofelijk handig en gaat super snel. Ik ben heel erg weinig tijd kwijt hieraan en dit kan ik dan weer mooi besteden aan leukere dingen. Daarnaast krijg ik hierdoor een heel goed inzicht in wat ik allemaal onderneem de hele week. Zo kan ik veel bezochte locaties bekijken en rijroutes inzien. Mocht jij hier ook interesse in hebben, dan zou ik jou Telemagics aanraden. Hun service is ongelofelijk goed en ik ben onwijs tevreden over alles wat zij mij te bieden hebben. Als jij vragen hebt, kun jij hen gemakkelijk mailen of bellen, want hier staan zij open voor!