roll laminators
Verpakking

Roll laminators

Roll laminators worden hoofdzakelijk in het zakelijke circuit gebruikt. Dit zijn grote rollen met een bepaalde folie waarmee bijvoorbeeld pallets met goederen ingepakt kunnen worden. Meestal wordt dit helemaal automatisch gedaan. Zo hebben wij ook zo een machine op de werkvloer staan. De pallets die vol geladen zijn met bijvoorbeeld rollen papier worden dan in zijn geheel ingepakt doordat deze folie om de pallets worden gedraaid. Voor ons bedrijf heeft dit heel veel werk uit handen genomen. Vooral omdat wij dit voorheen altijd met de hand moesten doen. Sinds wij de mogelijkheid hebben om dit allemaal automatisch te laten doen, heeft dit bijzonder veel werk uit handen genomen. roll laminators

Warm en koud

Vanaf het moment dat wij twee roll laminators hebben besteld is het werk op onze werkvloer er alleen maar op vooruit gegaan. Zodra er een pallet weer is volgeladen wordt deze naar de inpak afdeling gebracht, waarna deze met folie stevig wordt ingepakt. Voordeel is dat deze pallets zonder moeite in een vrachtwagen gezet kunnen worden, zonder wij ons zorgen hoeven te maken dat de producten beschadigd kunnen worden. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Jorni Machines & Parts Internationaal heeft, neem dan contact op met dit bedrijf. Ook is het mogelijk om via hun website de mogelijkheden te bekijken.