Tuin

SportGarant voor structureel en vakkundig onderhoud van sportvelden

Met SportGarant biedt BTL een compleet dienstenpakket aan voor de beheer en het onderhoud sportveld. De grasmat, de gravel of het kunstsof gras, het is de basis van sportprestaties en sportplezier. Hier wordt gestreden, gejuigd en soms getreurd. Een mooi aangelegde grasmat kan hierin het verschil maken. Regelmatig  en gedegen onderhoud van de sportvelden zorgt ervoor dat het maximale uit het sporten wordt gehaald aan sportplezier. SportGarant is de structurele aanpak die BTL aanbiedt voor het onderhoud van sportvelden.

Duurzaam en vakkundig

De verantwoordelijkheid voor het onderhoud van sportvelden en sportparken verschuift steeds meer van gemeentes naar de verenigingen. Een complete dienstenpakket is dan een handige manier om er zeker van te zijn dat de velden op de juiste manier worden onderhouden. BTL Realisatie heeft hiervoor de vakmensen in dienst. Daarnaast is de nodige professionele machinerie in bezit om de velden op de juiste wijze te onderhouden. Zo maakt de dienst gebruik van een fieldshaper en machines voor biologische ongediertebestrijding. Want naast vakkundigheid staat SportGarant ook voor een duurzame wijze van onderhoudt. BTL Realisatie staat garant voor een chemievrij beheer van de velden. Zo blijft de bodemvegetatie in gezonde vorm. Sporten in de buitenlucht wordt dan ook echt gezond en chemievrij.

BTL Realisatie voor aanleg en onderhoud

Naast onderhoud is BTL Realisatie ook in te schakelen voor de aanleg en aanpassingen van sportvelden en sportparken. Ook voor de aanleg heeft BTL de expertise en vakmanschap in huis om sportvelden van kwaliteit te creëren.