Relatiegeschenken

Spreek met Brandhouse Rituals pakketten je waardering uit

We staan alweer bijna aan de start van december en mede-ondernemers weten precies wat dat betekent: dat je weer met iets origineels dient te komen waarmee je personeel en relaties op een bijzondere manier een goede kerst en jaarwisseling wenst.

Uitspreken van waardering

Natuurlijk heb ook ik het beste voor met het personeel op mijn kantoor en wil ik ze graag belonen voor de bewezen inzet en geleverde resultaten van het afgelopen jaar. De vorige kwartaalcijfers beloofden weer veel goeds, het moge duidelijk zijn dat we gezamenlijk de mindere tijden hebben weten te doorstaan en een zeer hoopvolle koers varen met dit bedrijf. Ik weet maar al te goed wie ik daar erkentelijk voor moet zijn: dat is mijn personeel. Die mogen in deze donkere dagen dus best eens in het zonnetje gezet worden!

Schuimende pakketten

Daartoe heb ik besloten iedereen een envelop te geven en er bovendien een pakket van Brandhouse Rituals bij te doen. Brandhouse is de organisatie die de verzorgingspakketten van het merk Rituals tegen een flinke reductie weet aan te bieden en ik kan je vertellen dat dit je een enorm voordeel oplevert, oplopend tot wel ongeveer een derde van de oorspronkelijke prijs van de winkelketen zelf. Bovendien biedt Brandhouse enorm veel variatie in de mogelijkheden, zo hebben zij de keuze uit kaarsen, homeperfume, thee en natuurlijk de douche- en badpakketten zelf, die de lezer vast ook al wel kent. Minder bekend is het wellicht dat het merk de laatste jaren flink heeft geïnvesteerd in het creëren van een totaalervaring op het gebied van welriekende verzorgingsproducten.

Tip: wees deze kerst goed voorbereid en verwen je personeel en relaties ook met een bijzonder pakket waarmee je ze écht in de watten (en in het badschuim) legt.