Zakelijk

Tip voor een grootformaat printer

Ben je op zoek naar een grootformaat printer? Dan ben je bij Vink VTS aan het juiste adres. Zij zijn namelijk al jarenlang een vertrouwd adres voor de aanschaf van een kwaliteit en groot formaat printer. Zij beschikken tevens ook over de benodigde know how om alle vragen te beantwoorden. 

Wat is een grootformaat printer?

Zoals de naam eigenlijk al duidelijk maakt is een grootformaat printer een printer die vooral in technische sector wordt gebruikt voor het printen van grote ontwerpen. De reguliere printers kunnen vaak niet groter printer dan a4 of a3. Een grootformaat printer kan a1 en zelfs a0 formaat printen. Er zijn zelfs printers die nog grotere formaten kunnen printen. 

Waarom kiezen voor Vink VTS 

Vink VTS is een totaalleverancier waarvan de webshop bestaat uit een zeer gevarieerd assortiment. Vind VTS hebben een grote voordat snij- en wrapfolie, inkten, kunststoffen, zeefdruk, vellen, gereedschap opname, accessoires en printfolie. Vink VTS is elke dag bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen waardoor zij altijd weten van de laatste ontwikkelingen op de markt. De accountmanagers geven graag advies en zijn inhoudelijk erg sterke gesprekspartner. Je kunt voor maatwerkoplossing en advies op het gebied van de juiste apparatuur terecht bij de bekwame product en systeem manager. Je zult dan in gesprek komen met een echte expert die erg veel ervaring en kennis heeft op het gebied van printers die jou daarom uitermate goed kan helpen met het vinden van de perfecte printer.