Zakelijke evenementen

Tip voor toekomstig jubileum van je bedrijf

123bedrijfsfeest-logo

Mijn tip van de dag gaat over een bedrijfsjubileum die ik laatst had van mijn man en de goede ervaring met het bedrijf die het georganiseerd had. Het jubileum bedrijf waar mijn man werkt bestond 50 jaar. Een goede reden voor een groot feest dus. Het feest werd georganiseerd door 123bedrijfsfeest. Zij hadden alles tot in te puntjes uitgewerkt en het was een zeer geslaagd feest. Althans zo heb ik het ervaren. Ik ben dus zeer te spreken ben over de diensten van 123bedrijfsfeest. Ik hoop dat jullie door het onderstaande te lezen een idee hebben van hoe dag dag zoon beetje verlopen is.

Verloop jubileumdag

fit7Alle gasten werden ontvangen met een glaasje bubbels om na de opening van dit jubileum van dit bedrijf gezamenlijk een toost uit te brengen op het jubileum. Vervolgens werden we meegevoerd door de bestaansgeschiedenis van het bedrijf. Mijn man haalde gezellig herinneringen op met zijn collega’s en ik kon netwerken. Ook werden belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis door middel van foto’s en filmpjes op een groot projectiescherm vertoond. Uiteraard mochten een hapje en een drankje tijdens deze avond niet ontbreken, deze werden verzorgt door de gastvrije medewerkers.

fit6Doordat ik niet alleen zelf tips wil geven maar ook graag tips ontvang ben ik benieuwd of jullie ervaring met 123bedrijfsfeest hebben? Ik zou dit bedrijf zeker aanraden, niet alleen voor een bedrijfsjubileum maar ook voor bedrijfsfeesten of themafeesten omdat zij maatwerk leveren en zorgen voor een mooie ervaring. Het is duidelijk dat ze verstand hebben van hun vak, dit ook mede door hun 20 jaar lange ervaring.

Heeft iemand nog andere ervaring over dit onderwerp, reageer dan graag in dit blog.