tussenvloer
Bedrijfsruimte

Tussenvloer voor een groter oppervlak

tussenvloerVoor een goede tussenvloer moet jij zeker even contact opnemen met Anera. Met hen heb ik namelijk hele goede ervaringen en daarom kan ik hen ook echt aan iedereen aanraden. Het fijne is dat iedere medewerker veel verstand van zaken heeft en daardoor kun jij dus ook altijd bij hen terecht. Zelf heb ik hier gebruik gemaakt toen ik net wist dat ik zoiets wilde. Het was mij nog niet helemaal duidelijk of het iets voor mij zou zijn, dus daarvoor heb ik om advies gevraagd. Uit dit gesprek heb ik veel nuttige dingen kunnen halen en op basis daarvan heb ik uiteindelijk mijn beslissing gemaakt. Ook het ontwerp heb ik door hen laten maken, wat onwijs goed is uitgepakt. Het was niet alleen heel erg praktisch, maar ook nog eens mooi. Het oog wil natuurlijk ook wat, dus dat was fijn meegenomen.

Nog een tussenvloer?

tussenvloer

Het plaatsen van de tussenvloer zou ongeveer een maand later gaan gebeuren en hier keek ik heel erg naar uit. Daarna zou ik namelijk kunnen beginnen met uitbreiden en dat was iets wat ik al een veel langere tijd wilde. Het eindresultaat was nog mooier dan verwacht en zoals gezegd erg handig in het gebruik. Hierdoor gingen veel processen daarna een stuk sneller dan voorheen. De prijs vond ik heel erg schappelijk en ik heb zeker niet het idee dat ik teveel heb betaald. Inmiddels ben ik met mijn bedrijf nog verder gegroeid en ben ik bezig om nog een etage erop te laten zetten. Ik ben onwijs te spreken over deze onderneming en zou hem zeker aan iedereen aanraden. Voor meer informatie kun jij altijd terecht op hun website of kun jij contact opnemen door te bellen of mailen. De contactgegevens zijn allemaal online te vinden, dus dat moet helemaal geen probleem zijn.