Je Steigertje
veiligheid

Werk veilig met Je Steigertje

Je SteigertjeSinds ik gebruik maak van de producten van Je Steigertje heb ik nooit meer ergens problemen mee. Voorheen hadden mijn medewerkers nog wel eens dat iets niet stevig stond en dat is natuurlijk niet fijn om mee te werken. Bij mij staat veiligheid hoog in het vaandel en daarom ben ik toen gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Eerst heb ik de fabrikant gebeld om te vragen of hij wist waar dit aan kan liggen. Ik werd toen niet vriendelijk geholpen en daarom ben ik gaan zoeken naar andere aanbieders hiervan. Op internet kwam ik al heel erg snel uit bij dit bedrijf en daar kreeg ik direct een goed gevoel bij. Het eerste moment dat ik de site opende, kreeg ik een chatvenster te zien waarin iemand mij vroeg of hij mij kon helpen. Dat voelde heel fijn en daardoor heb ik al mijn vragen vlug kunnen stellen. Verder vond ik het heel fijn dat ik vriendelijk geholpen werd en daardoor kreeg ik ook veel vertrouwen in hun producten.

Een hele vooruitgang voor iedereen

Je Steigertje

Uiteindelijk heb ik ook heel veel gekocht bij Je Steigertje. Mijn bestelling werd heel erg snel en ook nog eens tegen lage kosten geleverd. De kwaliteit van deze trap voelt een stuk beter dan degene die wij hiervoor hadden, dus dat is al een hele vooruitgang. Mocht jij benieuwd zijn naar hun gehele assortiment, dan moet jij hier zeker eens een kijkje nemen. Ik weet vrijwel zeker dat er ook iets voor jouw bedrijf bij zit.