Website laten maken

Voordelig een website laten maken

Via een vriend van mij kon ik voordelig een website laten maken. Het ging namelijk om het volgende, ik heb een medische aandoening en dit is best nog wel uniek, er zijn maar een paar duizend andere mensen, zover ik weet, die dit ook hebben. Op het internet is er dus vrij weinig te vinden, en omdat ik zelf wel behoefte had aan lotgenoten, en ik ook meer informatie wil verschaffen voor de mensen die het ook hebben of net ontdekken, besloot ik dat een website laten maken geen slecht idee was. Zo ondervond ik de mogelijkheden voor een website laten maken via die vriend van mij, die zelf ervaren is in het maken van websites. Samen met hem heb ik naar de indeling gekeken, zo moeilijk hoeft de website niet in elkaar te zitten, dus dit was eigenlijk best simpel. Ondertussen was ik druk bezig met het verzamelen van informatie en het schrijven van teksten. Toen de teksten af waren heb ik ze bij de chirurg laten keuren, ik wilde namelijk wel dat er alleen correctie informatie instond.

Een website laten maken

De chirurg vond het een goed idee van mij en zei dat alles uitstekend klopte. Ik kon dus de teksten op de website zetten, die inmiddels al bijna klaar was. Die vriend van mij begon over advertenties en dat ik  misschien ook nog wel wat geld kon verdienen met de website, omdat dit waarschijnlijk een druk bezochte website ging worden, gezien er weinig andere informatie beschikbaar was. Dit bracht mij wel op ideeën, en zo besloot ik de website internationaal te maken. Ik liet de teksten vertalen in drie andere talen, zodat iedereen er op terecht kon. Ook besloot ik een kopje toe te voegen met mijn ervaringen en was ik van plan andere ervaringen van mensen met deze aandoening ook op de website te zetten.