Duitse ondernemers

Duitse ondernemers in Nederland

Als Duitse ondernemer is het moeilijk om de rechten, wetten en regels te kennen in een ander land ten opzichte van Duitsland. In Nederland is hier een oplossing voor. Lenaerts Voorwaart Advocaten biedt hulp voor Duitse ondernemers in Nederland. Dit is een geheel zelfstandig advocaten kantoor die veel kennis hebben van de regels en wetten in Nederland. Daar komt bij dat deze advocaten vloeiend Duits spreken zodat ook hier geen barrières kunnen ontstaan. Het kantoor staat de Duitse ondernemer bij in alles wat te maken heeft met rechtsgebieden van ondernemen en werkt als een geheel zelfstandige rechtspraktijk onder de naam, Lenaerts Voorvaart Advocaten.

Nog meer

Ook is de advocaat lid van de vereniging van sportrecht, onderwijsrecht, Lions zuidelijk, Baronie, Deutsch-Niederländische Rechtsanwaltverein (DNRV), en Arbiter in tuchtcommissie van de Europese Handbalfederatie (EHF). Dit resulteert in een super geavanceerde advocaat voor de wetten en regels voor de Duitse ondernemers in Nederland zodat zij ook hier een succes volle carrière tegemoet zullen gaan.

Een aanrader

Toevallig sprak ik laatst een Duitse ondernemer die in Nederland een goedlopend bedrijf heeft. Maar omdat ik zelf niet heel goed Duits kan spreken en aangezien hij ook niet heel veel met de Nederlandse taal bezig is, vroeg ik aan hem hoe hij toch zo succesvol kon worden hier. Dat was heel simpel, zei hij. Omdat hij bij Lenaerts advocaten kantoor terecht was gekomen, wist hij nu alles van de regels en wetten af in Nederland en heeft hij hier veel hulp aan gehad. Deze meneer kon dit bedrijf bij elke Duitse ondernemer aanbevelen.