Zakelijke evenementen

Met iets speciaals aan komen zetten op Secretaressedag

Met iets speciaals aan komen zetten op Secretaressedag

 

Een van de initiatieven waarvan ik het heel goed vind dat ze in het leven zijn geroepen is natuurlijk wel Secretaressedag. Ik vind het heel goed op Secretaressedag eens stil te staan bij de dingen die je assistent allemaal wel niet voor je doet, misschien ook omdat dat er op dagelijkse basis wel eens bij inschiet. Het punt is bij mij in elk geval dat het je niet meer opvalt, dat de kwaliteit die er dagelijks geleverd wordt van zo’n hoge standaard is dat je eraan gewend raakt. Mij viel het bijvoorbeeld pas op laatst wat een werk mijn assistent allemaal wel niet levert, toen hij er een dag niet was. Je bent er zo aan gewend dat de dingen vlekkeloos verlopen, dat het echt een klap in mijn gezicht was toen hij er plots niet was. Het is ongelooflijk met wat een snelheid mijn assistent zijn werk verzet en wat hij zo achter de schermen allemaal wel niet doet, daar heb ik normaal gesproken niet eens zicht op. En dat is wel jammer eigenlijk, dat de kwaliteit zo consistent is dat het alleen opvalt als hij er niet is en ik er gelijk in de eerste minuut van zijn afwezigheid al mee geconfronteerd word. Wat een bergen die man voor mij verzet, het is echt niet te geloven. Het zou daarnaast ook goed van mij zijn eens wat vaker bij de grote en bij de kleine dingen stil te staan en mijn assistent te complimenteren maar voor mijzelf vind ik het ook erg goed dat er een speciale dag in het leven is geroepen om juist daarbij stil te staan. Op Secretaressedag overlaad ik hem met cadeaus die ik nu al heb uitgezocht, ik wilde namelijk wel speciaal uitpakken voor hem en echt met iets heel leuks aan komen zetten!