Zakelijke tips

Personalprogrammer.nl

webdeveloper gezocht

Bent u op zoek naar een webdeveloper die u kan helpen met uw werkzaamheden? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Personal Programmer. Hier bieden ze webdevelopers die graag bij u aan de slag gaan. Hun manier van werken? Ze werken door middel van Nearshoring. Ze hebben namelijk een netwerk in Macedonië, waar de webdevelopers beschikken over de juiste kennis, ervaring en diploma’s. Als u een samenwerking aan gaat, zullen de webdevelopers werken over de grens. Het makkelijke hieraan is dat de klant nooit vast zit aan een contract. De klant zo lang gebruiken maken als wordt gewenst, het is altijd met twee maanden opzegbaar. Mocht de samenwerking bevallen, dan kan een klant lang profiteren van de kwaliteiten van de webdevelopers.

De werkwijze

Het is begrijpelijk dat het vinden van een webdeveloper de nodige tijd kost. Dit komt omdat er weinig webdevelopers beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Bij Personal Programmer zijn ze gespecialiseerd in het vinden van een geschikte webdeveloper. Bent u benieuwd hoe ze te werk gaan? Ten eerste vertel u ons wat u zoekt, om hoeveel programmeurs heeft u nodig, in welke codeertaal moet er geschreven worden en van welk niveau moeten de programmeurs zijn? Ten tweede zoekt Personal Programmer de beste talenten, waar u een keuze uit kunt maken. Ten slotte zorgt Personal Programmer er voor dat het team startklaar is, zodat alles gereed is voor een soepele samenwerking.

De voordelen van Personal Programmer

Bent u benieuwd naar de voordelen van Personal Programmer? Dat vertellen wij u graag. Er wordt altijd gewerkt met universitair afgestudeerde talenten, die allemaal Engels spreken. Daarnaast profiteert u van 40% lagere kosten dan in Nederland. Verder zorgen ze er bij Personal Programmer voor dat de beste mogelijke werkplek en omstandigheden wordt gecreëerd voor de programmeurs. Ten slotte profiteert u altijd van flexibele contracten, met een opzegtermijn van twee maanden. Bent u op zoek naar een webdeveloper? Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen om de mogelijkheden te bekijken. Door de offerte heeft u gelijk een beeld van een mogelijke samenwerking en de bijbehorende kosten. Daarnaast staan de professionals van Personal Programmer ook altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.