Heftruckcertificaat halen

Snel je Heftruckcertificaat halen

imagesEen vriend van mij heeft een eigen bedrijf. Hij heeft een transsportbedrijf en was opzoek naar werknemers. Sinds een korte tijd zit ik zelf zonder werk, dus ik moest wel een nieuwe baan zoeken. Hij had aan mij gevraagd of ik bij hem wilde werken en daar heb ik ja op gezegd. Ik moest nog wel een Heftruckcertificaat halen. Hij zei toen tegen mij dat ik het rijbewijs van hem zou krijgen en dat vond ik erg netjes moet ik zeggen. Ik ben toen gaan kijken waar ik allemaal kon gaan lessen en toen kwam ik uit bij Wesseldijk. Er stonden veel goede recensies op en ze zijn ook erg voordelig. Ik heb toen contact opgenomen en binnen een week kon ik al beginnen.

Het halen van mijn rijbewijs.download (1)

Toen ik begon met lessen ging het erg goed. Ik leerde snel volgens mijn instructeur. Hij vulde mij goed aan en daar was ik erg blij om. Gelukkig had ik ook maar 14 lessen nodig om mijn rijbewijs te halen. In een korte tijd heb ik snel en veel geleerd en ze brachten de kennis echt heel goed over. Je kan aan alles merken dat ze veel ervaring hebben en dat is precies wat ik graag wilde. Ik ben ze daarom ook erg dankbaar en wil jullie een groot compliment geven. Een Heftruckcertificaat halen is helemaal niet moeilijk en als je hem graag wilt zou ik het bij dit bedrijf doen!

download