Voordelen van promotiestickers
Marketing

Voordelen van promotiestickers

Promotiestickers als reclame voor uw bedrijf

Promotiestickers als reclame voor uw bedrijf. Misschien heeft u er weleens aan gedacht, misschien ook niet. Als u denkt aan reclame voor uw bedrijf, dan denkt u wellicht eerder aan posters, gevelreclame of lichtreclame. Stickers denkt u wellicht niet meteen aan, maar ze zijn gevarieerder en effectiever dan u denkt. Lees dit blog over verschillende soorten stickers en de voordelen van promotiestickers als reclame van uw bedrijf.

Vloerstickers

Vloerstickers zijn een geweldige en opvallende manier om stickers ter promotie van uw bedrijf in te zetten. Zo zet u vloerstickers eenvoudig in om reclame voor uw bedrijf te maken, maar ook bijvoorbeeld als bewegwijzering op bijvoorbeeld een open dag. Daarnaast kan het ook een decoratief element zijn dat ervoor zorgt dat mensen nog lang aan u zullen denken nadat ze het pand verlaten hebben.

Betonstickers

Betonstickers zijn speciaal ontwikkeld om te worden aangebracht op beton, asfalt, stoeptegels en steen. Hiermee zijn betonstickers een ideale aanvulling op uw andere visuele communicatie. Ze zijn ook handig om buiten te gebruiken als bewegwijzering, belijning voor evenementen, buitenspellen, decoratie en promotie.

Etalagestickers

U wilt natuurlijk dat voorbijgangers uw pand binnenlopen. Helemaal als u een winkel heeft. In dat geval zijn etalagestickers ideaal om klanten te lokken. U gebruikt ze eenvoudig op uw ruiten en deuren om alvast een indruk te geven van de sfeer binnen en wat u verkoopt. Een mooie eerste indruk dus.

Sjabloonstickers

Heeft u wanden of andere oppervlaktes die niet goed geschikt zijn voor stickers en andere belettering? Dan zijn sjabloonstickers de oplossing voor u. Sjabloonstickers gebruikt u om zelf uw logo, tekst of afbeelding aan te brengen. De sjabloonstickers verwijdert u daarna weer. Zo krijgt u toch de gewenste afbeelding of boodschap op uw wand.

Veiligheidsstickers

Veiligheidsstickers zijn niet alleen aan te raden, ze zijn in veel gevallen ook wettelijk verplicht. U zet deze stickers in zodat mensen die er komen en werken, weten hoe ze op die plek veilig dienen te werken. Denk hierbij aan werkplaatsen, laadhavens of bepaalde klantenzones.

Decoratieve muurstickers

Decoratieve muurstickers zijn een geweldige manier om uw pand op een voordelige manier op te fleuren en van gepaste decoratieve elementen te voorzien. Ze voegen leven toe aan elke (werk)plek en ze besparen u veel schilder- en stucwerk. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen en u kunt ze helemaal op maat laten maken.

Meer weten?

Meer weten over reclame maken en het promoten van uw bedrijf? Lees dan nog wat meer van onze inspirerende blogs.

Reacties uitgeschakeld voor Voordelen van promotiestickers