logo-rp
Marketing

Lokale seo is ontzettend belangrijk

seoHet is heel erg moeilijk om te overleven als zelfstandig ondernemer. In de detailhandel branche moet je hard werken om relevant te blijven en klanten op te bouwen. Als zelfstandig ondernemer maak je eigenlijk geen kans tegen de grote ketens en daarom is het concentreren op de lokale doelgroepen heel erg belangrijk. Waar ik achter ben gekomen is dat lokale seo een heel goed middel is om dit te doen.

Lokale vindbaarheid

De lokale vindbaarheid is ontzettend belangrijk, omdat mensen uit de regio jou makkelijker kunnen vinden. Omdat de webshop ook een belangrijk kanaal is voor mijn onderneming, is het belangrijk dat deze goed benut wordt. De lokale seo van mijn webshop was niet helemaal goed. Mijn webshop was niet makkelijk te vinden in google en daar wilde ik verandering in gaan brengen.

logo-rpNa wat gezocht te hebben op het internet kwam ik er achter dat ik dit niet zelf kon doen en dit moest uitbesteden. Door goede reviews online ben ik terecht gekomen op de website van Regiopromotor. Het bedrijf Regiopromotor specialiseert zich in de lokale seo van websites. Door het bedrijf wordt gezorgd dat websites beter vindbaar zijn en dus meer bezoeken krijgen.

Toen ik goed had gekeken op de website heb ik besloten om nog telefonisch contact op te nemen, omdat ik zo zeker wist dat dit iets voor mij zou zijn. Na het telefonisch gesprek wist ik dat dit iets voor mij zou gaan zijn en daarom heb ik besloten om gebruik te maken van deze dienst!