Internet

Website software om makkelijk een website te maken

Website software om makkelijk een website te maken

 

Hostnet biedt website software om makkelijk een website te maken. Ik wilde graag een website voor mijn eigen onderneming. Een kleine onderneming, maar het zou niet verkeerd zijn om ook een website te hebben. Het huren van ontwerpers en websitebouwers was mij te duur, dus toen stuitte ik op Hostnet. Die geven je een website software waardoor je makkelijk je eigen website kan maken. En met makkelijk bedoel ik echt makkelijk, eerst was ik nog bang voor moeilijke codes, maar na het zien van deze website software kan een kind de was doen. Het is echt heel simpel en makkelijk te onderhouden. Een ook nog niet duur, dus dit is helemaal ideaal. Binnen een week kon ik door middel van de website software mijn website al lanceren, en met succes want mijn klanten zijn met twintig procent meer toegenomen. Heeft een website toch echt z’n vruchten afgeworpen. Een goede keus van mij om dit toch door te zetten. Alles wordt eigenlijk geregeld door het bedrijf, ik onderhoud het wel zelf en bij vragen kan ik altijd terecht bij ze. Voor een klein bedrag heb ik een geweldige website. Een goed bedrijf, wat ik ook graag aanraadt. Mijn broer wil nu ook een website, hij doet wat klus werk af en toe en wil dit uitbreiden. Nu is het alleen nog maar via via maar hij denkt dat hij wel meerdere klanten kan krijgen door een website. Dat denk ik ook, daarom heb ik hem de website software aangeraden.