Diensten

Arbeidsvoorwaarden advies gevraagd

Omdat ik voor mijn bedrijf arbeidsvoorwaarden advies wilde hebben ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij zou kunnen vertellen. Zo kwam ik al snel uit op de website van INSA Consultancy. Dit was het juiste bedrijf wat ik zocht en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming. Zo kon ik al snel terecht bij deze onderneming en ging dan ook met goede moed naar deze afspraak toe. 

Zeer goed geholpen

Toen ik naar mijn afspraak ging bij het bedrijf INSA Consultancy voor mijn arbeidsvoorwaarden advies, werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker van dit bedrijf. Deze medewerker legde mij alles uit wat ik wilde weten. Ook vertelde deze medewerker dat zij ook advies kon geven over onder ander effectiviteit van medezeggenschap en aansturen van overlegtrajecten. Dit vond ik echt een goed advies en besloot dan ook om dit bedrijf vaker te benaderen voor mijn vragen. De kosten hier van viel mij ook erg mee. Daarom raad ik ook ieder ander aan een kijkje te nemen op de website van deze klant. Ook vind je hier meer informatie over de diensten die zij allemaal doen.