Zakelijk

Goed geholpen door executive coaching

Wat ben ik blij met de executive coaching van Truus Dekker. Al heel wat jaren sta ik als directeur aan de top van een groot bedrijf. Maar aan de top staan en er ook echt voor gaan is veel en veel moeilijker dan ik ooit had durven denken.  Zo gebeurde het op een dag dat het in ons bedrijf even niet meer zo liep als het het gemoeten. Normaal gesproken werd ik als een rolmodel gezien, zorgde ik ervoor dat alles op rolletjes liep en hierdoor kreeg ik vaak positieve reacties als iets weer goed geslaagd was. Maar o wee als er iets niet goed ging, dan werd ik erop aangekeken…. 

Even door het bomen het bos niet meer zien….

Wat waren dat moeilijke tijden, toen ik even niet meer als het rolmodel functioneerde. Wat ik ook probeerde, het vertrouwen in mij als directeur was even ver te zoeken. bedrijf,Dankzij de hulp van Truus Dekker, en haar executive coaching ben ik er weer een directeur waar iedereen trots op is. Zelfs in moeilijke tijden weet ik nu te handelen. 

Zo heb ik tijdens deze training geleerd om zowel persoonlijk/mentaal, fysiek, strategisch en spiritueel te leren omgaan met bepaalde situaties en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.