Relatiegeschenken

Bidons bedrukken via Max bidons

7567_05

Afgelopen zondag en eigenlijk het gehele weekend was het teken dat de lente officieel zijn intrede heeft gedaan. Je ziet veel mensen hardlopen of wielrennen. Veel mensen die dan ook een bidon gebruiken. Ideaal middel voor bedrijven om hun sportieve en milieubewuste imago vorm te geven en dit uit te dragen via hun ambassadeurs. Bekijk bijvoorbeeld eens op de website van Max bidons voor bidons bedrukken. Stel je bijvoorbeeld een wielren samen en wil je graag ook de bidons voorzien van het logo van het bedrijf dat jullie team sponsort? Ook dan kun je terecht op de website van Max bidons.nl.

image (27)

Op de website van Max bidons.nl, onderdeel van de grote aanbieder op relatiegeschenken gebied Maxilia, tref je niet alleen deze bidons aan, maar nog meer varianten.5250_dopper_mix

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Als je op zoek bent naar goedkope relatiegeschenken dan hoef je niet meer verder te kijken. Op de website van Max bidons.nl ben je dan aan het juiste adres. Ze hebben bijvoorbeeld een aantal aanbiedingen waarbij je 15 procent korting krijgt, maar die nog 5 dagen geldig zijn. Of, wat dacht je bijvoorbeeld aan het feit dat je zelf de korting mag bepalen?

Ze bieden verschillende soorten bidons. Zo kun je er terecht voor goedkope bidons die je al vanaf een prijs van 75 euro cent kunt bestellen. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van snel geleverde bidons, die je al binnen 2 werkdagen geleverd krijgt? Of, wat is jouw mening van het feit dat je al vanaf 48 stuks bedrukte bidons kunt bestellen?