Zakelijk

Drukkerij Apeldoorn

brochureEen goede drukkerij nodig? Kijk dan even bij ons! Wij zijn een unieke drukkerij die verschillende services aanbieden. Drukken, printen en plotten wij doen het allemaal. alles wordt door ons gemaakt en is van uitstekende kwaliteit.

Het drukken en digitaal printen

Het is bij ons mogelijk om te drukken maar ook om digitaal te printen. Grote aantallen laten we drukken en de kleinere aantallen printen we. Van beide is de kwaliteit uitstekend en is het eindresultaat uitstekend. Het voordeel van digitaal printen is dat je via een database een tekst of foto kan aanpassen of toevoegen en je het kunt personaliseren.

Het plottendrukkerij

Bij Dijkgraaf­-Rijsdorp kun je ook plotten. We kunnen hiermee unieke dingen maken zoals naamplaatjes, foamborden, panelen en roll­up banners. Dit kan in kleine of grote aantallen. Ook is het bij ons mogelijk om hout, plexiglas en karton direct te bewerken.

De gecombineerde pakketten

Ook is het bij ons mogelijk om dit alles te combineren. Ga je naar de beurs en heb je beurspanelen,foamborden en nog andere drukwerk nodig? Dan zit bij ons goed. Open je net een winkel of heb je een winkel en heb je drukwerk, printwerk, kaartjes voor in de winkel en store reclame nodig? Dan zit je goed bij ons. Wij maken het, sorteren het, verpakken het en sturen het naar je op.

Wil je meer informatie kijk dan op onze website.Dijkgraaf