Horeca

Cappuccino printer huren bij Bar Company

Iedereen kent de mooie figuurtjes in de cappuccino wel die worden ingeschonken door ervaren barista’s. Maar het kan nu nog specialer, namelijk met de cappuccino printer! Een cappuccino printer huren zal gegarandeerd indruk maken op de gasten van jouw evenement.

Cappuccino printer

De cappuccino printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. Er wordt natuurlijk geen echte inkt gebruikt, maar koffie-extract. Hierdoor blijft de smaak van kwalitatief goede koffie behouden. Met de cappuccino printer is het mogelijk om iedere denkbare afbeelding op het melkschuim van je cappuccino te printen.

Mogelijkheden cappuccino printer

Bij de cappuccino printer wordt een tablet geleverd. Via het beschikbare WiFi-netwerk is het mogelijk om een afbeelding, zelfgemaakte foto of zelfs een selfie te uploaden naar de printer, die het vervolgens op de melkschuim van de cappuccino print. Er zal niet alleen lang over nagepraat worden, maar vaak worden zulke afbeeldingen ook op social media gedeeld.

Cappuccino printer huren

Een cappuccino printer huren voor jouw beursstand, congres of ander evenement zal gegarandeerd indruk maken op de gasten. De mensen zullen verbaasd zijn over de goede kwaliteit printjes op de cappuccino. Tevens biedt het printen van een bepaalde tekst, logo’s of foto’s unieke marketing mogelijkheden. Bij Bar Company is het mogelijk om zo’n cappuccino printer te huren. De cappuccino printer zal geleverd worden inclusief tablet.

Koffiebar huren

Ook is het aan te raden om een barista in te huren inclusief koffiebar. De koffiebar wordt geleverd inclusief barista en alle benodigdheden om genoeg koffie en thee te serveren. De barista zet een kwalitatief goede cappuccino met de specialty koffie die Bar Company gebruikt en zal deze vervolgens plaatsen onder de printer. De afbeelding, het logo of de tekst wordt erop geprint en de gasten zullen positief verrast worden! Bar Company levert diverse concepten koffiebars, namelijk een mobiele koffiebar, de koffie werkbank, de koffiefiets of de koffie tuk tuk.