terras
Horeca

Een terrasscherm van hoge kwaliteit!

terrasschermenDag allemaal. vandaag ga ik het hebben over een terrasscherm. Je zult je nu vast afvragen waarom ik hier wat over ga vertellen. Je zult je nu vast afvragen: waarom moet dit op een zakelijk blog? Dat ga ik je nu uitleggen! Het is namelijk heel logisch. Ik heb een klant met een een terras. Hij heeft een erg leuk tentje in het centrum van Nijmegen. Ik bespreek vaak met hem hoe de zaken gaan, en dit was laatst ook weer het geval. We zitten dan altijd gezellig bij hem op het terras, en laatst viel mij wat op. Ik had het namelijk behoorlijk koud bij hem op het terras, dat terwijl de zon toch behoorlijk scheen. Ik zag dat meerdere mensen hier last van hadden. Daarom heb ik mijn klant verteld dat het misschien wel een goed idee was om een terrasscherm te kopen.

terrasDe juiste tip!

Mijn klant vertelde me dat hij dit een goed idee vond, hij is meteen op het internet gaan terrasschermzoeken naar terrasschermen. Op het internet kwam hij veel goede aanbieders tegen maar uiteindelijk kocht hij ze bij Xterrior. Laatst was ik bij hem, en vond ik de schermen er erg leuk uitzien. Buiten dat werkte ze ook goed, omdat ik het dit keer helemaal niet koud had, er was namelijk geen wind, en dat was heerlijk.