Bedrijfsruimte

De expert op het gebied van openslaande garagedeuren

klanttevredenheid garantieHet is nu enkele tijd geleden dat ik een fietstochtje maakte met twee vrienden van me. We besloten op een zonnige dag een stuk te gaan toeren met elkaar, want de natuur om ons heen vroeg er gewoonweg om. Dat het een voor mij zo bijzondere dag zou worden had ik niet kunnen bevroeden. Een vriend van me zei nog een bijzondere route te kennen en we fietsen op goed geluk met hem mee. Plotseling fietsten wij tegen een oude loods aan en ik vroeg mijn vrienden even halt te houden, want architectonisch gezien was dit een toch wel heel bijzondere plek. We liepen eromheen en zijn zelfs even naar binnen geglipt, want de loods was niet bepaald goed afgeschermd, we konden door de deuren zo naar binnen.

Zeer goed functionerende deuren

 

Toen ik de loods uiteindelijk kocht, was dat dan ook hetgeen ik als eerste aanpakte. De openslaande garagedeuren die er aan de zijkant van de loods zaten moesten duidelijk vervangen worden. Ik heb de expert op het gebied van garagedeuren ingeschakeld, namelijk Different Doors. Ken je dit bedrijf niet of heb ik je nieuwsgierigheid weten te wekken, kijk dan eens op de website http://differentdoors.nl/openslaande-garagedeuren/ voor meer informatie. Ik kan je vertellen heel tevreden te zijn over het resultaat, want in tegenstelling tot de staat van de vorige openslaande garagedeuren, zijn deze echt goed van kwaliteit. Ze zijn stevig en voor de volle honderd procent inbraakproof, hier komt niemand ongewenst doorheen! De poort voor de deuren zat er toch en dus wilde ik dit in ere houden, ik wilde er niet een bakstenen wand voor in de plaats zetten want zulke grote deuren zijn natuurlijk juist heel karakteristiek. Ze moeten alleen wel goed functioneren – maar dan zijn ze echt heel handig.