Magazijn
Bedrijfsruimte

Op zoek naar gebruikte palletstellingen?

Bent u op zoek naar palletstellingen voor een betaalbare prijs? Dan zijn de gebruikte palletstellingen van TradingTogther.nl echt iets voor u. Deze partij heeft een ruim assortiment gebruikte palletstellingen te koop. Door de aanschaf van zo’n gebruikte palletstelling bespaart u uzelf een hoop geld. Palletstellingen zijn speciaal gemaakt voor de opslag van pallets. De pallets worden in horizontale rijen op de stellingen geplaatst. Er zijn diverse gebruikte-palletstelling te koop en het is belangrijk dat u er goed over nadenkt welke palletstelling het beste bij uw magazijn past. Om hier achter te komen moet u rekening houden met een aantal dingen. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

Stelling

Opkoop en demontage van gebruikte palletstellingen

TradingTogether.nl houdt zich dagelijks bezig met de opkoop en demontage van palletstellingen. Zij doen hun best om juiste magazijninventaris in te kopen voor hun klanten. Denk hierbij aan gebruikte palletstelling van merken als Nedcon, Stow, Galler en Hovuma. Bent u geinteresseerd in het verkopen van uw gebruikte palletstelling aan deze partij? Kijk dan op hun site. Hier vindt u een opkoopformulier waarmee u kunt kijken wat deze partij nog voor uw gebruikte palletstelling wil bieden. Zo krijgt u zelf wat geld terug en maakt u iemand anders blij met een gebruikte palletstelling voor een scherpe prijs!

Gebruikte palletstellingen van TradingTogether.nl

Waarom zou je kiezen voor een gebruikte palletstelling van TradingTogether.nl? Deze partij controleert iedere palletstelling, nieuw en gebruikt, voordat zij deze in de verkoop zetten. De palletstellingen worden gecontroleerd op de kleur en kwaliteit. Een gebruikte palletstelling mag een kras of deukje hebben, maar de kwaliteit moet nog net zo goed zijn als een nieuwe palletstelling. De stelling moet net zoveel draagkracht hebben als toen hij nieuw was. Zo bent u er bij deze partij van verzekerd dat u een goede palletstelling koopt voor een lage prijs.

De service van TradingTogether.nl

Heeft u nog vragen over het verkopen of kopen van gebruikte palletstellingen? Kijk dan op de website van TradingTogether.nl of neem contact op met de klantenservice van deze partij. Zij helpen u graag verder.