Zakelijke tips

Een flexibel portaal

Een website maken dat kunnen veel bedrijven voor u doen. De meeste websites worden gemaakt met simpele systemen of uitgebreidere CMS systemen zoals WordPress. Soms bieden deze programma’s nog niet alle mogelijkheden waar je naar op zoek was. In dat geval is het handig om eens contact op te nemen met een specialist zoals Componence. Deze partij heeft voldoende specialisten die voor u bijvoorbeeld ook een heel backend op maat kunnen ontwikkelen. Dit kan handig zijn als u meerdere medewerkers hebt op verschillende afdelingen bijvoorbeeld, zo kunt u het internet en uw intranet eenvoudig integreren.company_logo

Liferay portal

Voor grotere bedrijven met tientallen medewerkers is vaak een oplossing op maar nodig. Het Liferay portal kan deze oplossing bieden. Laat u verassen door de uitgebreide mogelijkheden. Door een Nederlandse partij zoals Componence kan alles bovendien prima voor u vertaald worden.

Atlassian expert

Naast Liferay zijn we ook gespecialiseerd in het nieuwe systeem Atlassian, dit is vanuit de VS over komen waaien. Met deze software kunt u het maximale uit uw team halen omdat zij op een efficiënte manier weten te communiceren.

Aanvullende diensten

Naast de bovenstaande specialisten kunt u ook bij ons terecht voor aanvullende diensten zoals het optimaliseren van uw vindbaarheid, het verbeteren van de snelheid van de website of zaken zoals e-mail marketing. Als software makers weten we alles op een effectieve manier in te richten zodat u met een soepele website en een doelgerichte marketing strategie van start kunt.