Auto

parkeren schiphol zeker een goede tip!

Parkeren-nabij-schiphol

Het onderwerp van vandaag is parkeren Schiphol! Ben je wel eens op vakantie geweest met het vliegtuig? Zo ja dan weet je ook vast wel dat het bij luchthavens heel erg duur parkeren is. Zelf heb ik dit laatst mee gemaakt toen ik met een vriend een weekje naar Frankrijk ben gevlogen om daar lekker even uit te rusten aan de middellandse zee. De vakantie was heerlijk we hebben veel leuke dingen gedaan alleen aan alles komt een eind. Zo moesten we helaas weer terug naar Schiphol. Toen we bijna terug waren is onze goede vakantie gevoel teniet gedaan.

Het hoge bedrag dat we moesten neertellen.

2

Wij gingen namelijk de auto ophalen en toen we de pas in de machine deden zagen we een ongeloofwaardig hoog bedrag. Dit was zo hoog dat we gewoon extra geld moesten gaan pinnen om weg te kunnen rijden. Wij dachten bij ons zelf  dit moet anders kunnen voortaan.

Wat zouden wij anders doen

De volgende keer dat we op vakantie zouden gaan zouden we een goedkopere manier moeten vinden. En dat heeft te maken met dat het echt veelte duur werd anders. gelukkig heb ik parkeren Schiphol gevonden en die bieden het parkeren dus veel goedkoper aan! Zo word je pret niet verpest als je weer terug komt in eigen land en je wilt de auto pakken. Is dit iets voor jou dan zou ik zeker een kortingsbon downloaden op de website. Hier betaal je een lag tarief voor maar je bespaart er wel veel mee!3