incasso keurmerk
Administratie

Een goed incassobureau is bill-incasso

incasso keurmerkVeel ondernemers vinden een incassotraject duur en tijdrovend. Maar persoonlijk vind ik het gewoon erg als een wanbetaler weg komt met dit soort acties. Je moet gewoon optreden en zorgen dat jij jouw geld terug krijgt. Natuurlijk probeer je dit op een zo klantvriendelijke manier te doen, echter lukt dit niet altijd. Wanneer zij jou contact en facturen compleet negeren is het tijd om aan de bel te trekken. Wat je dan moet doen is een incassobureau inschakelen dat gespecialiseerd is in dit soort problemen.

bill-incassoSteeds meer bedrijven maken hier dan ook gebruik van, omdat er in Nederland helaas steeds meer wanbetalers voorkomen. Een firma waarvan ik weet dat zij al vele bedrijven geholpen hebben is bill-incasso. Zij zij werkzaam door heel Nederland en zijn een erkend bedrijf dat altijd resultaat boekt.

Bill heeft zelf een incassokeurmerk

Wat toch een vorm van zekerheid geeft is het feit dat bill-incasso een incassokeurmerk heeft. Nu wist ik voorheen zelf ook niet dat dit bestond, maar er zijn enkele bedrijven in Nederland die dit hebben. Door deze wijze kun je zelf online zien hoe het ervoor staat met jou opdracht en wat de status hiervan is. Ook wordt er getoond of er vorderingen gemaakt zijn. Om nog meer zekerheid te krijgen kun je ook altijd kiezen voor de no cure no pay regel. Hierbij geld dat jij pas hoeft te betalen voor hun diensten mits zij het geld van de wanbetaler collecteren.

zakelijk betalen