Administratie

Een salarisadministrateur Rotterdam gevonden

Omdat ik de laatste tijd drukker ben met de administratie ben dan met het werk zelf, was ik opzoek naar een salarisadministrateur in Rotterdam. Door op het internet bij de bekende zoekmachine salarisadministrateur Rotterdam in te typen, vond ik veel bedrijven die dat deden. Zo ook het bedrijf JTM Partners. Deze onderneming sprak mij het meeste aan voor mijn bedrijf en maakte daarom een afspraak met hen. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf, legde mij uit hoe zij te werk gingen en ik merkte dat hij er veel ervaring mee had. Hierdoor besloot ik om mijn salarisadministratie uit handen te geven aan deze onderneming. Hij nam mijn administratie mee naar zijn kantoor en ging meteen aan het werk. Ik kreeg al snel een salarisspecificatie binnen en deze zag er professioneel uit en klopte helemaal. Hierdoor kreeg ik veel vertrouwen in dit bedrijf en besloot daarom dat zij voortaan altijd mijn administratie mochten doen.

administratie

Veel meer tijd voor mijn werk

Door salarisadministrateur Rotterdam, oftewel JTM Partners, heb ik veel meer tijd voor mijn werk wat ik belangrijk en leuk vind. Iedere maand krijg mijn personeel en ik, netjes een salarisspecificatie binnen. Ook houden zij de vakantiedagen van mijn personeel bij. Wat ik ook erg fijn vind is dat ik hen altijd kan bellen met vragen en zij staan altijd voor mij klaar. Daarom ben ik zeer tevreden over deze onderneming en raad dan ook ieder ander aan om een kijkje te nemen op hen website. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

JTM